Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FOU nu

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer.

Arbetsuppgifter

Projektets övergripande syfte är att undersöka samband mellan hälsa, socioekonomi och vård och omsorgsbehov efter utskrivning från geriatrisk slutenvård. Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att ansvara för databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och även vara stöd för övriga projektmedlemmar i framtagandet av dataunderlag för olika forskningsfrågor inom ramen för projektets övergripande syfte. Du kommer att ges möjlighet till att bli anknuten till Karolinska Institutet som postdoc. Projektet finansieras av externa forskningsmedel.

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 75% till 100%, 1–2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

  • Disputerad de senaste 5 åren inom hälsovetenskap, folkhälsa, medicinsk vetenskap eller motsvarande
  • Erfarenhet av databashantering
  • Goda kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign
  • Kunskaper i SAS-programmering är meriterande
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information och ansökan

Läs mer här

Publicerad 2022-03-21