Fokus funktionshinder – forskning, utveckling, och kompetens i Stockholms län 2023

  • 2023-02-16

  • 13.30 - 15

  • Digitalt

Välkommen till en årlig, digital minikonferens som sätter fokus på forskning, utveckling och kompetens i Stockholms län.

FN-konventionen – från teori till praktik

Välkommen till en inspirerande eftermiddag den 16 februari 2023! Du får ta del av det pågående arbetet inom forskning, utveckling och kompetens i Stockholms län, och hur det arbetet relaterar till FN-konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Konferensen vänder sig till dig som arbetar med styrning, ledning och utveckling på strategisk nivå inom socialtjänst eller hälso- och sjukvård i Stockholms län.

Möt aktörer i Stockholms län som på olika sätt arbetar med att stödja utveckling av stöd, vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning.

Välkommen!

Tid

Torsdag 16 februari 2023, kl. 13:30–15:00

Anslut gärna 13.15 för test av teknik. Vi är kvar till 15.30 för frågor etc.

Plats

Digitalt

Målgrupp

Du som arbetar med styrning, ledning och utveckling på strategisk nivå inom socialtjänst eller hälso- och sjukvård i Stockholms län.

Arrangörer

Region Stockholm, Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, FoU Nordost, FOU nu, StorSTHLM, Länsstyrelsen Stockholm och Forum Carpe, i samarbete med Funktionsrätt Stockholms län.

Kostnad

Kostnadsfritt

Kontakt

Vill du veta mer om innehåll, medverkande m.m. kontakta Elisabeth Lauritzen på FOU nu, elisabeth.lauritzen@regionstockholm.se

Anmälan

Sista anmälningsdatum var 3 februari 2023. Anslutningslänk har skickats ut till anmälda.

Forskning och utveckling