Studiematerial till Självständighetens labyrint

Ett studiematerial för att kunna arbeta med Självständighetens labyrint i form av studiecirklar är nu klart och finns tillgängligt för nedladdning och beställning.

Ladda ner PDFEn studiecirkel innebär lärande av varandra genom samtal. Detta samtal väcker nya frågor och kan inspirera till fortsatt undersökande om till exempel hur brukarna uppfattar sin situation och hur stödet kan förbättras. Studiecirkeln kan bli en källa för goda diskussioner på arbetsplatsen och ge skjuts på frågor på ett annat sätt än det som vanligtvis sker på APT och planeringsdagar. I studiecirkeln sker ett lärande både hos individen och gruppen. Att delta i studiecirkel ska alltid vara frivilligt.

Ladda ner studiematerialet här.

Studiematerialet i tryckt form

Studiematerialet kan även beställas i tryckt form; beställning görs direkt till RJS Alliance Grafiska AB på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon, 08-777 98 60 / 08-83 71 91. Tryckeriet fakturerar beställaren för studiematerialet på 73 kr/styck. Leveranskostnad och moms tillkommer.

Läs mer om vårt arbete med självständighet på självständighetsprojektets huvudsida: Hinder och möjligheter till självständighet för personer med funktionsnedsättning